Je weet dat aandacht hebben voor jouw houding en zit goed voor je is.
Maar je hebt het druk en oefeningen die je eerder hebt gedaan werkten niet.
Nu is het tijd voor een aanpak onder begeleiding van de specialist in houding en zit verbeteren!
Je weet dat aandacht hebben voor jouw houding en zit goed voor je is.
Maar je hebt het druk en oefeningen die je eerder hebt gedaan werkten niet.
Nu is het tijd voor een aanpak onder begeleiding van de specialist in houding en zit verbeteren!
Je doet je best om je houding en zit te verbeteren. Maar pijn, stijfheid en spanning staan je in dit proces in de weg. Juist dan ben je gebaat bij een benaderingswijze die vanuit alignment van alle facetten van de biomechanica inwerkt!
Wat als ik je vertel dat je jouw onbalans , spanning en pijnklachten kunt verminderen en met veel meer gemak kunt leren paardrijden? Dat je kunt werken aan je balans, ademtechniek en spanning én daarmee tegelijkertijd de weg open maakt tot een betere verbinding met jouw paard en aan het afstemmen van jullie bewegingen voor meer welbevinden zowel bij jou als bij jouw paard?
Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?
Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.
Body Aware Riding helpt je naar een evenwichtige samenwerking tussen je spieren om 'en sync' mee te kunnen zitten
met jouw paard!
Bij aanvang van mijn pogingen om mijn eigen houding en zit te verbeteren deed ik veel pittige, statische oefeningen en ik trainde zowat elke dag om mijn rijden te verbeteren
Toch moest ik me blijven inspannen om mijzelf te verbeteren. Veel van wat ik probeerde gaf alleen nog maar meer spanning en soms zelfs conflict met mijn paard. Ik had meerder keren een oefenprogramma gedaan, maar ik hield het nooit vol. Na op zijn hoogst 2 weken volhouden, gaf ik het op en verzande ik weer in mijn oude patronen. In die tijd ging ik ook weer studeren. En mijn opleiding oefentherapie kreeg ik inzicht wat daadwerkelijk van belang was om je houding in balans te krijgen; Ik ging het gezonder bewegen toepassen in mijn dagelijkse activiteiten. En naar verloop van tijd ging het meezitten met mijn paard bijna als vanzelf. En ik kon een hoop overbodige spanning loslaten. Wat een eye-openers gaven de Mensendieck oefeningen mij! Dit was veel minder intensief en makkelijk toepasbaar. En mijn paard kon eindelijk losgelaten en in een fijne aanleuning lopen. Bovendien kostte het mij geen extra tijd en werd ik energieker als ooit! Deze inzichten wilde ik ook doorgeven aan andere ruiters! En dat werd mijn professionele levens-missie!het heeft even geduurd maar ik ben zo blij te kunnen zeggen dat dit is GELUKT! De training 'Body Aware Riding Anatomie & Biomechanica' is verkrijgbaar ! Een cursus voor alle ruiters in hun zoektocht naar balans, ontspanning en harmonie. Waarin ik jou alle belangrijke voorkennis over anatoie en biomechanica (bewegingsleer) uitleg. Je kunt alles rustig thuis op je eigen tempo aanleren en nog belangrijker; je kunt het integreren in je leven en er een dagelijkse gewoonte van maken!
Dus... wil jij beginnen met jouw houding balans en inwerking verbeteren maar weet je niet precies hoe?
De eerste trainingsmodule Anatomie & Biomechanica helpt je hierbij!
Jouw reis naar harmonieus bewegen met jouw paard start met...
2. Focus op jezelf
Gedurende de lessen nemen we je mee in de technieken waarmee je je volledig open kunt stellen en je bewust kunt worden van je emoties en gedachtes. Dit kan je helpen om beter te luisteren naar je lichaam en om te zien wat het nodig heeft om in balans te blijven.
Jouw Optimale Houding & Zit Traject
Beheers alle bekken/bekkenbodem oefeningen en ademtechnieken voor meer ontspanning, meer souplesse, een robuuste core zonder overspanning, een gezond ruitergevoel en een zachte harmonieuze verbinding met jouw paard. (Zelfs als je denkt dat je dit nooit zal bereiken)
Dit is alles wat je krijgt:
Sportoefentherapie is een toegankelijke en veelzijdige manier om je houding, zit
en ruitergevoel te verbeteren, zonder dat het extra tijd kost.
Zet vandaag jouw eerste stap om comfortabel in het zadel te kunen zitten met het B.A.R. traject.